Hej alle Knabstrupper fan og følgere

Ny hjemmeside

Efter i lang tid at være gemt under hjemmesiden for vores landbrug .  Er det på tide at hestene løsriver sig. De har helt klart fortjent deres helt egen platform nu.

Derfor kan jeg kun byde jer alle velkommen indenfor på denne ny webside. Velkommen her til Knabstrupper Stald Refsgaard. Og denne helt ny opsætning af hjemmesiden.

Her er det planen at mine knabstrupper heste og ponyer, kan få deres egen præsentation.  Så de vil blive mere synlige for omverdenen, og heste interesserede.

Det er en større opgave, men helt klart  meget lærerigt.  Jeg arbejder,  med et for mig, nyt hjemmeside program.  Men det er dog nok det system der primære anvendes den dag i dag.  

Jeg håber at i som læsere vil melde tilbage hvis der er noget der fejler når i bevæger jer rundt på siden.

Og jeg håber at i bærer over med mig, at den bliver op-loaded før den er helt færdig, der vil nok kunne findes et par “børne sygdomme”.

Roses-a-Lee Refsgaards Calito

Dette billede oven for tv. Er det et foto af min aller første Knabstrupper.  Rose-a-Lee.  Det var en Pony hoppe født på en mark, tæt på der vi bor. Hun var af ukendt afstamning.  Men for at få en bedømmelse af hende og samtidig samle lidt erfaring. Kom hun til Kåring da hun var tre år gammel. Og hun klarede sig faktisk ret pænt.

 

Billedet oven for th. Det første føl efter Rose-a-Lee. Blev Refsgaards Calito der i mange år fungerede som ride pony til min datter. Her foroven et skønt billede af ham. Refsgaards Calito var efter Sanders Califf, avlet af Jenda Sanderson og en hingst som jeg syntes er særdeles smuk. 

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.