Heste vi mindes

Dejlige minder.

Tækkers Darling KNN 2573

Tækkers Darling købte jeg da hun var 2 år gammel i 2011. Jeg blev overvældet af hendes gode bevægelser og kunne så absolut se avls potentialet i hende. Man kan godt kalde hende et hovsa køb, men 2008 og økonomisk krise gjorde at mange avlere stoppede. Darling kom derfor på stald hos os.

Se mere om Darling her.

Broomells Pin up KNN 2955

Pin up er den sidst ankomne i flokken, hun tog turen helt fra England og kom hertil med føl i maven (PitStop) i efteråret 2018.  Det var en meget træt pony, der landede med “pony ekspressen”. Pin Up er en ældre dame, men jeg ser frem til at se hvad hendes føl udvikler sig til. 

Se mere om Pin up her.

Søholmgaards Topspotted Lady RKNN 2150

Lady blev så absolut alders præsidenten her, hun var hos os fra 2004 til 2020 hun er blevet brugt som ridehest, både dressur og spring samt masser af hygge og har glædet en del små ryttere igennem tiden. Hun var efter hingsten Søholmgaards Top Gun KNN 138.  Se mere om Lady her.  

Rozanne IV RDS

Her var der dog en undtagelse, i år 2005 flyttede Rozannwe ind. Det var ikke en “KNAB”.  Rozanne blev indkøbt som Kone hest, så webmaster kunne få lært at ride. Og det var hun helt perfekt til. Hun gav nogle fantastiske rideture, var altid rolig og til at stole på. Hun var venlig, godt skolet og den perfekte læremester til en utrænet rytter. Se mere om Rozanne her.

 

Refsgaards Calito

Hingsteføl efter hoppen Rose-a-Lee. Da han var efter en hoppe af ukendt afstamning, var hans mission selvfølgelig “kun” at være ridehest. Han var super pålidelig til en ung rytter. Han blev tilredet og blev Regitzes hest og vandt hendes hjerte. De to fik tilbragt mange timer sammen. Og selvom han måske ikke havde en stor gang og bæring. Så kan det nogle gange være et godt match alligevel, hvis rytteren søger noget andet.

Se mere om Calito her.