Refsgaards Piccolo

Refsgaards Piccolo  – TIL SALG

208333KN2046738
Født 21-06-2020
Han er efter hoppen Pit Up KNN 2955
Farmor: Broomells Malia
Far: Gandaflf MF KNN 292
Farfar: Mocca Kjærsgaard KNN 151

Picolo er er en skøn vallak – efter min hoppe (Brittish Spotted Pony) Broomells Pin Up KNN 2955  og knabstrupper hingsten Gandalf MF KNN 292

Piccolo har udviklet sig til en særdeles smart pony med tre gode gangarter. Han er nem at håndtere i stald og på fold. Han kan hvad der forventes af en stald bums som ham.

Den 17 april. Jeg har i dag kørt Piccolo til  tilridning, og er spændt på hvor hurtig han er til at lære, når der bliver stillet krav til 

Sådanne daglig dags ting, som at stå bundet, løfte hove, gå pænt fra fold til stald. Han er ikke bange for hovsmed og står roligt når han får ordnet hove.

Om Hoppen Pin up kan nævnes at hun er importeret fra England. Fra Broomells stud i 2018.  Mary Basset har i en generation avlet mange gode ride- og køreponyer, og jeg var glad for at få den mulighed at Pin Up kunne komme til Danmark som avlshoppe hos os. Pin up blev kåret i Knabstrupperforeningen for Danmark i 2019.

Broomells Pin Up var allerede en ældre pony, da hun landede her og jeg har i dag tre afkom efter hende.  Refsgaards Pit Stop. Refsgaards Piccolo Og Refsgaards Pinacolada.

Lidt om Hingsten Gandalf MF
(Historiske blodlinjer: MI, SK, ZS)
Materialprøvet hingst med samlet resultat 835.71 point i 2019.
Gandalf er blevet redet af en pige på 12 til stævner i spring og military.

Piccolo med veninder
Refsgaards Piccolo

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Heste til salg, Nyheder. Bogmærk permalinket.